Anotace: věnováno...děkuju za vše, přesto oba víme, že naše cesty nemají společný cíl...
Karkulínku, děkuji... nevím, co víc říct, došly mi slova. takže ještě jednou MOC DĚKUJU.. za všechno...ty víš...
02.09.2008 22:02:00 | Caracol
Otevřela jsi mi oči, tech par krásných chvil... Vždyť víš, jako Fenix :) Vzpominky vyprchají, fotky vyblednou ale ten kousek tebe co v srdci si nesu, zub času nikdy nezničí ...
A ŠTĚSTÍ? Stačí koukat kolem sebe a najdem ho všichni...
02.09.2008 10:15:00 | Karkulínek
Taky jsem prožila několik takových situací.Krásně,s citem napsáno i když mezi řádky cítím trochu smutku.
02.09.2008 07:50:00 | čertíček
ST! na toto není co řéct, snad jen, že plně rozumím, znám a vím o čem píšeš, cítila jsem a stále cítím to samé k jednému člověku. Děkuji ...
01.09.2008 05:56:00 | NikitaNikaT.