Je to na tobě ...
.
není nic úžasnějšího
než představa
že pro někoho jsme
tím nejkrásnějším
a nejdůležitějším
na celém světě ...
a není nic smutnějšího
než být sám
a vědět
že ty představy
jsou jen chimérou
přecitlivělé mysli ...
Rozhodnutí a řešení
ale vždycky zůstává na nás ...
jestli otavřít dveře
a sejít pár kroků ke dveřím do zahrady,
a nebo udělat rozhodující krok ...
přes parapet otevřeného okna ...
Protože ať to dopadne jak chce,
... život se odehrává tam venku ...
*
---------------------------------------------
*
Comment 4.6.2008 některý z citlivých dušiček tady ...
*
Přečteno 509x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, Manon.H, Marylin, JardaCH, Psavec, Myrja, G.P., cevert, NikitaNikaT., saddova, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)