Struny duše...k nim něžný prstoklad...ve větvích života...láska si klokotá :o))
01.09.2008 17:46:00 | labuť
... a tak něžně písničku si broukám ... Pěkné dílko, ST! za obsah, obraty.
01.09.2008 17:23:00 | NikitaNikaT.
Evidentně se zas tak neosvědčilo kritizovat i to, co se mi líbí (asi mi není věřeno, že se mi fakt líbí) a upřímně a někdo o to holt nestojí... takže... něco bych asi našla, ALE LÍBILO SE MI TO, JE TO PĚKNÉ A NĚKTERÉ OBRATY OBZVLÁŠŤ.
01.09.2008 17:16:00 | okousaná od světlušek