Polibek z okvětí
Polib mě lásko má, polib mě hluboce
jen Ty víš jak po tom žhnu
jak moc jsi žádoucí, tak polib mě divoce,
Ty přec víš po čem prahnu.
Rty jsou jak poupata, tiše se rozpínají,
po ránu uzavřeny tmou,
chtěl bych je milovat, před Tebou tají,
nenech je Lásko uvadnout.
Jen letmý dotek Tvých rtů, co krásnou vůní voní
je to jak nektar z okvětí
pod rosou lásky se pnu, ty ke mně se kloníš
otvíráš mi své objetí.
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: lovelienka, igniss, pejrak, Bíša, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (1)