ze srdce
Štěstí moc namalovat nejde.
Namalovat nejde ani lásku.
To co do srdce se mi vejde,
to ani do tisíce obrázků.
ač tužka a papír nedokáží co slova
já hluboko v srdci Tě schovanou mám
jen Tebe miluji říkám zas a znova
chci být jen s tebou a už nikdy sám
Přečteno 734x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Květka Š., igniss, melebele
Komentáře (2)
Komentujících (2)