Anotace: věnováno.... Pokud někoho opravdu milujeme, přejeme mu štěstí, i kdyby to štěstí měl sdílet s někým jiným.... Tak tě jen žádám, přej mi to...
ST! zvláště za silný konec. Hodně pocitové dílko, plně mu rozumím ... nemám k temu co řéct, jen mlčky s myšlenkama sedím.
02.09.2008 10:41:00 | NikitaNikaT.
:-(
1x nevysel rym a stejne tak rytmus...
vykasli se na nej,pokud ti hazi klacky pod nohy
02.09.2008 07:32:00 | saddova