Obavy
Anotace: Včera večer mě po delší době chytila múza..
Nesvítí.
Nesvítí ani nebliká.
Je to jen její replika...
ach...
Ztracená.
Ztracená ale v bezpečí.
Dovedeš domů ji bez řečí?
Snad..
Odvážně.
Odvážně zahrnuj záclony.
Zapomeň na všechny bontony!
Neměj...strach
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, WAYWARD, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)