Že asi přesně víš,
jak slova v duši kvetou,
tak proto stále piš
- zas rozkvetlou větou.
Protože psaní bývá o nápadu
reálu života, anebo o snění,
a že Tvůj styl nemá vlasně vadu,
to lidé vnímaví vždycky ocení...
03.09.2008 10:33:00 | zzlatý
Něžná a procítěná. I já z Tvých slov cítím, že ten, komu je určena, si ji zaslouží.
02.09.2008 16:13:00 | Špáďa