Anotace: tak tuhle slečnu jsem tenkrát opravdu moc miloval,ale nikdy tu básn neslyšela.
Je mrzuté, že většina lidí řeší bolest lásky alkoholem. Ano, alkohol otupí, ale to je asik tak všecko, žal v žádném opojení neutopíme, ráno se probudíme s nesmírnou kocovinou a všecko začíná nanovo. ... S bolestmi se člověk musí poprat sám a nejlépe s chladnou hlavou a pokud možno s rozumnou myslí ... přátelé hodně udělají, a proto není nad ně ...
26.09.2008 21:40:00 | NikitaNikaT.
Víš, alkoholem to nevyřešíš.. Vím, o čem mluvím, po rozchodu jsem taky hledala útěchu v alkoholu... a teď s odstupem času ti muzu rict, ze to není správné řešení, a kolikrát je to jeste horsí.. Plně rozumím o čem mluvíš, ale neztrácej víru v lepsi zítřky, protože oni opravdu příjdou...Taky jsem v to nevěřila ale ted vím, že to tak je... Tak začni zase žít!
02.09.2008 23:24:00 | Caracol