Sladká
Anotace: Dnes něco sladkého, voňavého, prostě ...
Jsi slaďounká jak lžička medu,
ve sklence plave kousek ledu.
Jsi jak voňavé lízátko,
nevadí že jen nakrátko.
Jsi hebounká jak kousek smetany,
takovou co dávám si do kávy.
Jsi vláčná jak na slunci zmrzlina,
promiň že nejsi už nevinná.
Mám tě rád jak křupavý oříšek,
a co teprve ten tvůj kožíšek.
Jsi jak zahrada plná květu,
promiň jestli hlavu Ti pletu.
Přečteno 1634x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)