Anotace: Vítr fouká, vlny vanou, Ty jsi tam a já jsem stranou. Slunce svítí, čas nám běží, od přístavu na pobřeží.
no, taky si občas připadám jak v korábu na širém moři, břeh v nedohlednu, ale dokuď se koráb nepotopí uplne, je pořád naděje pevniny ;-) .....ST... jinak to prostě nejde :-)
02.09.2008 23:11:00 | Caracol