Raz, dva, tři
Anotace: ...( prosím komentáře, pokud k tomu je co říct)
oči, pohledy, jiskření
srdce, tluklot, vzrušení
naděje, obavy, doufání
dotek, vůně, zvlhčení
radost, mladost, líbání
tělo, chtíč, milování
naděje, obavy, doufání
prázdno, otázky, tápání
srdce, praskot, lámání
pláč, vztek, sípání
naděje, obavy, doufání
začátek, konec, zklamání
raz, dva, tři
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Monsignore, unstoppable, Mraveneček, bokken, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)