Bolavá básenka ... možno je lepší nemilovat někoho, protože to tak necítím, než být s někým, že jen chceme a dělá nám to dobře, pocit, že není člověk sám, chlubit se s holkou ... ovšem nic víc ... Amutné. Proč být hračkou a odstrčená? Když můžu být šťastná? Není to jednoduché.
03.09.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.