Presmutnelá duša

Presmutnelá duša

Anotace: ...

Uzavretá pred svetom,no najmä pred sebou samou,
utápa sa v slzách a snoch zaplnených nehou,
niečo je tam,niečo je v jej vnútri,
na niečo čaká,sama v sebe v zabudnutí.

Čaká na pohľad jeho,fešáka svetlovlasého,
keď pozrie sa,topí sa očiach hnedých jeho,
tie ruky,tak chrániace,tak nežné a krásne,
v srdci dúfa,že to s ňou nemá také vážne.

Vankúš mokrý od sĺz,čo vytekajú každý deň,
vreckovky ležia na zemi,len smútok je v nej,
vie,že bez neho nemá nič v jej živote zmysel,
že on je ten,komu by oddala celé svoje bytie.
Autor maliska, 02.09.2008
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: Ria, Holis, Simísek, Bíša, radexk, bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

omlouvám se za to, že mi jde hlavou: ta holka by se měla vzpamatovat, prostě by jsme měli umět žít i sami, snad jsem tě moc nenaštval, jinak přeju více radosti

03.09.2008 06:39:00 | radexk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí