Já jsem tě kdysi dávno čítávala:) a teď jsem se k tobě zase vrátila a je to, jako bych objevila barevnou skleněnku v trávě...
16.03.2009 21:53:00 | Sunny
Máš mou pochvalu! Tahle se ti vážně povedla!:-) Skvělý nápad spojit dvě zdánlivě nespojitelné myšlenky...
15.10.2008 18:15:00 | Filosof
Pro mě moc pěkné... hezky propojuješ ty básnické světy a výrazy s realitou a reálně tvrdýma větama... neobratně řečeno :)
02.09.2008 21:10:00 | okousaná od světlušek