řetízák
Anotace: ... je pořádně roztočil ...
.
točí točí tóny hrají
v řetízkovým kolotoči
a tvý vlasy vlají všude
už nehladím je potají
touží touží smysly dvojí
v tom začaly naše oči
a co s námi zítra bude
ty ostatní už nedbají
líbáš líbám hlavu tvoji
chtíče dva jsou naši kočí
tváře máme oba rudé
závratě se nás neptají
... hudba dohrála,
kolotoč zastavil a
ti dva pospíchali ...
.
Přečteno 301x
Tipy 16
Poslední tipující: okapovaroura, isisleo, Myrja, Bíša, labuť, Churry, Mraveneček, Lorraine, Holis, Caracol, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)