V půlnoční chvíli
Anotace: ... být duhou na řasách
Prostírám vůní
a z očí tvých chci pít
Hlubokou tůní
se pro mne zdají být
Leknínem bílým
mé srdce protínáš
V půlnoční chvíli
se do mne prolínáš
Stojím tu nahá
jen z krůpějí mám šat
Říkáš mi - drahá
chci tebe milovat
Prostírám vůní
a v očích hvězdný prach
Jsem tvojí tůní
a duhou na řasách
Přečteno 418x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, okapovaroura, Lorraine, Myrja, Actafool, el viento, Bíša, sýc, labuť, zzlatý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)