...uf...až mě to zabolelo...snad za oba...ani ten druhý to nebude mít jednoduché, jak by se možná zdálo...nebo ne???proč roboti píší HAD ???
03.09.2008 13:00:00 | Lota
souhlas s Mravenečkem... bohužel to zapomínání nejde dost dobře (alespoň mě ne)... a ať se člověk snaží sebevíc, nikdy ty vzpomínky ze sebe úplně nedostane :-( Ale na druhou stranu si říkám proč zapomínat, vždyť jste určitě zažili i mnohé krásné...
03.09.2008 11:47:00 | Caracol
Moc dobře pospané pocity,poslední věta na mě udělala velký dojem,kéž by to tak šlo jednoduše ztratit paměť a zapomenout i jméno.
03.09.2008 07:35:00 | Mraveneček