Kardiografie
Anotace: Jsi srdce odvážné.
Jsi srdce odvážné,
a moje,
jen pro tebe
bije.
Chce bíti
hlasitěji
a odevzdané smrti.
Ty beznaději tišíš
Tomto čase, světě.
Holoubek bílý
Teskně padá,
Že s Tebou
Chce být.
Přečteno 773x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (0)