Nejkrásnější
Anotace: Jsi nejkrásnější ...
Jsi nejkrásnější
fontána,
kašna
co znám.
(Zurčíš v mé tónině.)
Jsi nejsladší jablko
které spolu půlíme.
(A hřích vkročil k nám.)
Jsi nejkrásnější souhvězdí.
K nepoznanému vrcholu
a ráj k nám
pomaloučku vchází.
Přečteno 716x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., Myrja, Holis, NikitaNikaT., danaska, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)