Láska bez vášně, není LÁSKOU... A z této básně vášně cítím. Je to krásné! ST (jako vždy, jinak to nejde...) ;-) Děkuju za Tvá krásná slova, která rozechvívají srdce, jak nádherná hudba...
04.09.2008 21:24:00 | Anita Buchtová
zajímavá téma, ale stejně mi ten závěr nějak nesedí rytmicky či jako ... možná jsem to ani na podruhé nečetla správně ..
03.09.2008 19:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Velmi zajímavé, působivé zpracování. Má to cosi do sebe, myšlenku. ST! za obsah.
03.09.2008 16:59:00 | NikitaNikaT.
Vzejde snad láska z neřesti?
A nebo neřest vzejde z lásky?
Láska má tisíc možností.
Tak k čemu ty otázky?
03.09.2008 13:32:00 | sioned
I ta necuda, takto trápit anděla. On duše šlechetná se určitě nechal zneužít a pošpinit ďábelskou neřestí...:-) Ale musel to byt krásný anděl, když jí tak lákal...No, nebudu to raději víc rozebírat...:-) Jemná, krásná básnička...
03.09.2008 11:44:00 | LauraKošinová