Mno, myšlenku to má, jistou hloubku aj emoce, ale pořád ty chybky, jednou máš slůvko dobře, podruhé je napsané jinak ... když píšeš, čti také po sobě ... já vím, lehko se mi to řéká, já po sobě málo kdy čtu a také to občas vypadá. Ale dílko se mi jinak líbí, emoční, smutné, život sám ...
26.09.2008 21:32:00 | NikitaNikaT.
Na štěstí nikoho takového neznám,alespoň né osobně,takže jen doufám,že ten kdo se dostane na takovéhle dno,tak mu opravdu někdo pomůže.Tahle básnička se psala sama ani jsem nějak moc nepřemýšlel.Byla a vlasně je i pro mě moc emotivní a musím říct,že když jsem ji psal tak jesm řval jak malé děcko,zvlášť u toho konce.No jen se vžijte do jeho situace musí to být fakt hrozný.
03.09.2008 19:52:00 | Barci
To je jenom dobré že něco takového jsi nezažil sám.
Snad tomu dotyčnému někdo přeci jenom pomůže.
03.09.2008 16:12:00 | Květka Š.
dávám ST... ne za ten smutek, ale za krásné vyjádření... Každý by měl dostat druhou šanci... a přeci je, víš, jsou to rodiče, ty svému dítěti odpustí vše, jen to chce asi jen čas, aby ti žačli znova věřit, tak to nevzdávej!
03.09.2008 14:42:00 | Caracol