Pravdy se nebojím
Anotace: abych nepsala jenom ty špatný věci.
Přes den na Tebe musím myslet,
v noci nemůžu spát.
Možná bys tohle měl vědět.
-A klidně se mi smát.
Ať se rozhodneš jakkoli,
musím o tom vědět.
Pak nový pohled dovolí
jinak se dívat na svět.
Nejspíš o trochu černější,
tmavší nežli býval.
Býval iluzí krásnější
a Ty ses v něm usmíval.
Této pravdy se nebojím.
Jen před tím neutíkej
a prozraď mi to, oč stojím.
Prozraď...a nezalhej.
Přečteno 493x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis
Komentáře (1)
Komentujících (1)