Anotace: Honzince Lentilkové ,,Hej Žony, můžu Ti zahrát svuj novej sonk?" (-:
To nezní vůbec špatně, svlečNo Há...
Jakobych se mezi pírky také vznášel...
Mezi včelími úly snad nahý tancoval,
v hlubokém lese žhavou jiskru zhášel
a své dávné lásky časem šancoval.
Ještě se omlouvám, že jsem zkomolil tvůj nick.
Věz, on sám se při svém skloňování ošatil,
však svléknul jsem ho jinde (jó, to už je zvyk).
A teď koukám, jak on v nohou zkošatil!
01.10.2008 23:55:00 | Špáďa