Zásnuby
Anotace: Bohužel vlastní zkušenost... :-(
Spadla mlha, setmělo se,
lidé už jdou spát,
jen dvě jiskry na terase,
chtěly by se brát.
Padla pusa, první, druhá,
a pak obětí,
náhle byla ona nahá,
znovu v prokletí.
Slunce vyšlo,
nastává den,
proč se tak stalo?
Proč zapomněl?
Jiskry již nehoří,
zas končí den,
už si mě neváží,
rozplynul se sen.
Komentáře (0)