Anotace: ...teplá zářijová noc a vůně borovic...
gabkine, rozumíš mi, stejný dík. Zítra zkusím najít znovu borovou smůlu...
04.09.2008 21:34:00 | Mirka Hedbávná
Mám radost a je mi velkou ctí, budu si navěky pamatovat, díky JardoCH
04.09.2008 21:31:00 | Mirka Hedbávná
... nač něco vymýšlet ... když už to řekl někdo jiný ... a tak jsi vypůjčil tenhle úryvek z Nohavici:
A muž se zeptal ženy plné světel
kde rostou vrby a kde roste jetel
nad střechy domů vzlétly bílé stuhy
a byl den druhý
04.09.2008 21:05:00 | JardaCH