Anotace: ...pryč z jistoty... ačkoli to mnozí nechápou, já si zvolila na místo bezpečí nejistotu... protože mám pocit, že mi ta strastiplná cesta za to stojí...a pokud jsem se zmílila, nikdy nebudu litovat, slibuju....
Největším bohatstvím člověka je jeho vlastní -já.A to si nenech za žádnou cenu vzít.
05.09.2008 19:22:00 | pejrak
Krásný námět,jen to dokázat,myslím to,nebát se jít do problémů , poprat se a zvítězit sám nad sebou!
05.09.2008 04:49:00 | čertíček
Chápu tě...Stůj si za svým. Když ti ta osůbka za to stojí, nemůže tě odradit nic, ani nejistota. Přeju ti, aby se nejistota změnila v jistotu a ty byla s Honzíkem moc šťastná..
04.09.2008 10:51:00 | pleskotka24
ST! je za obsah a myšlenku, vyjádřené city ... snad ožije, jen abys to přežila ... jak se řéká. Přeji mnoho sil a úspěchů.
04.09.2008 06:13:00 | NikitaNikaT.