Služba pěší
Anotace: Jsem jako voják s rajónama, uprostřed vojny, ale sama.
Neumím milovat jen napůl
a nebo napůl nenávidět,
možná že za pár věcí,
měla bych se i stydět.
Někdy jsem snílek,
a jindy realista,
někdy mi chutná víno
a jindy voda čistá.
Peru se s rozumem,
srdce do toho křičí,
neumím zastavit,
vítr, co venku fičí.
Stokrát se rozhodnout
a stokrát ztratit cenu,
musím jít lásko dál,
Ty už máš svojí ženu.
Spolu být nemůžem,
a tak to rozchod řeší,
promiň já dneska mám,
u dveří službu pěší.
Přečteno 422x
Tipy 20
Poslední tipující: Seatka, Dračičák, Lenni, Jin, Romana Šamanka Ladyloba, ona, Myrja, labuť, Marfuša, Káňátko, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)