Čas zrání
Anotace: ...nebo tak nějak ...ze sbírky "Na tři kroky" ...
V životě věci přicházejí a odcházejí
něco končí a hned zas začíná.
Přílivová vlna letních dní
protkaná květinovou linkou
poklidných harmonií
blíží se ke konci
vyvrcholením boje o přežití
bojem o zachování rodu.
Čas zrání.
Černé náhrdelníky ostružin
na tři kroky od pergoly
lesknou se na slunci
v křiklavém kontrastu
se žlutými květy mochny.
Růže střižené na mikádo
nabírají druhý dech
chtějí zavonět
vůní lásky.
Chtějí vyprávět
o milování.
Přečteno 495x
Tipy 48
Poslední tipující: Triffid Kolbe, ona, isisleo, whiolet, okapovaroura, s.e.n, spare, Myrja, Holis, Caracol, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)