Anotace: 4.9.2008 ... pokud byste ji náhodou nepochopili ... nic si z toho nedělejte ... také jsem ji nepochopil ... ;-)
Harry:jo-jo koušu - zejména když řekne "Kuš!" a že mám xicht jak koblihu ? a co má být?
25.10.2008 22:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba
dostačující ... nedostatečná
... na indexu bezdomovce ...
kouše pěkně, ... a netváří se vůbec krotce ...
*- ... tak co s ní? .. šup s ní do lihu ...
... .... vždyť má gzicht jako ... koblihu ...
***- vydržať strejdo, bude hůř ...:-))
18.09.2008 12:07:00 | HarryHH
Jedno ale nechápu - co je to deser? :-))
Jsem se k tobě dostala vlastně díky komentu u Sunny.
14.09.2008 01:14:00 | Heda
jako zamzsleni se nad necim je to dobre, jako volný vers je to pro mne nedostacující...;-)
08.09.2008 21:04:00 | saddova
...vzhledem k tomu,že nevím jestli jsem pochopil přesně autora,dávám tip(za to co jsem si pochopil já) :-)
04.09.2008 10:41:00 | WAYWARD