Chtěla bych …
Chtěla bych být
blízko Tebe,
ne nikdy daleko od Tebe.
V paprscích luny
mi štěstí nosíš
přikryj mně mořem lásky
něhou pampelišek.
Dej mi zas pocítit
svoji vřelost
lásko překrásná.
Přicházíš se smíchem
a provází Tě pohoda a mír …
Přečteno 741x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Veru, NikitaNikaT., Rbb
Komentáře (3)
Komentujících (3)