DEN
Den za dnem
cítím samotu
Den za dnem
bloudím v sobě
vzpomínky na tebe
Co bylo není
jen pocit viny
chci opět stát
být bez peřiny.
Bloudím ztracen sám světem,
labirint místností, chodbiček a schodů
vyhaslé slunce nad uvadlým květem,
voda čistá jako tvá duše
jsem sám srdce mi buše.
Bbdění a snění po tvém těle
železo v plamenech
nikdo za nic tě neodmění,
Přečteno 590x
Tipy 19
Poslední tipující: Nút, Oči, Bohém z Pernštejna, anatantal, Ztracená Tereza, maliska, igniss, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Meriel
Komentáře (4)
Komentujících (4)