Na tenký led
Anotace: Ten, kdo stále čeká na ideální okamžik, se nikdy nepohne z místa. /Paolo Coelho/
...
S úsměvem prohlížím si
úsměv Tvůj
A čekám
na ten pocit
co jsem míval tolik rád
Láska...
Přijde k nám sama
nebo chce si hrát?
Tak udělal jsem
o krok víc
než bylo třeba
Polibek letmý...
Jestlipak do srdce se vstřebá?
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: Faileen, igniss, sýc, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (3)