Víš něco ti povím, lásko.
* to zas bude rada *
Je lepší zlomit srdce hned,
než aby samo prasklo,
* lepší než - li zrada *
pod návalem těch dalších let.
Nikdo nevidí tu trosku,
* co dokáže člověk sám *
náplast na srdce seš ty,
rozmáčk' smě jak kousek vosku.
* za zlé ti to nedávám *
Rány co jsme utrpěli.
* Já to nikdy nevzdávám *
> Ty za to nemůžeš <