na tvém kole
Anotace: ... jen kousek ...
.
prašnou stezkou z koupaliště
tričko zatím ve dlani
rázoval jsem kolem hřiště
někdo za mnou zazvonil
dlouhovláska krásná přece
větrem vlasy sušila
kolem klukům steskem srdce
aniž by to tušila
slečno, kam tak pospícháte?
necháte mne tady stát?
když na chvilku zastavíte
můžeme si povídat
nebo k tomu lepší nápad
pustíte mne do sedla?
a na nosič ručník zapad’
teď usaďte se do křesla
motorem je moje štěstí
podél řeky Moravy
a vítr, co kolem šustí
dál jí vlasy upraví
za rameny, zpoza valu
řekla, já tě dlouho znám
byl’s u nás na karnevalu
tak za tebou pospíchám
vítr prudce přestal šustit
popíchlo mne žihadlo
mé ruce nechtějí pustit
kolo, slunce, zapadlo
.
Přečteno 371x
Tipy 18
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Holis, hanele m., Iva Borecká, labuť, Bíša, Caracol, Lota, Elisha, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)