Anotace: .. někde v dáli rozprostírá se krajina, v níž se každý zbaví svých smutků a všeho zlého...Možná utopie, však víra v krajinu s názvem Absolutní skutečnost stále ve mě žije...
Poslední sloka je skvělá, ST! za obsah a pocity, myšlenky vyjádřené ...
05.09.2008 22:43:00 | NikitaNikaT.
Chce se to jen na chvíli zastavit.Jen tak uvidíte tu krásu celého žití-budete li chtít.Věřte mi,znám ji,často se v ní procházím.
05.09.2008 19:16:00 | pejrak
To je krásné......krajina s názvem Absolutní zkutečnost, také o ni sním...být v ní alespoň nakrátko...to by byla nádhera. Děkuji
05.09.2008 18:41:00 | JaniHani