Nemá to smysl miláčku
Anotace: Co mělo začít končí, léto se s námi loučí a podzim už je na spadnutí, přeju Ti štěstí a lásku podle chuti.
Nemá to smysl miláčku,
Ty jsi tam a já tady.
Létáš si na svém obláčku,
a stavíš z písku hrady.
Nemá to smysl miláčku,
život jako kůň běží.
Dneska si sfoukneš šlehačku
a zítra jenom peří.
Nemá to smysl miláčku,
každý z nás má své cíle.
Na pampelišky chomáčku,
ve vzduchu strávit výlet.
Nemá to smysl miláčku,
já ztrácím čas, Ty sílu.
Obědváš rajskou omáčku,
doma se stavíš k dílu.
Nemá to smysl miláčku,
pochopit to lze lehce.
Ty sníš si o svém baráčku
a měnit věci nechceš.
Nemá to smysl miláčku,
co začít mělo, končí.
A láska jako z bijáčku
se s námi dvěma loučí.
Přečteno 404x
Tipy 11
Poslední tipující: Dračičák, Lenni, Jaromila, Romana Šamanka Ladyloba, Pika, Myrja, danaska
Komentáře (1)
Komentujících (1)