milovat
Smuten sedím sám na kraji
čehosi se bojím
oči zklopené
myšlenkou na tebe.
Krev v žilách proudí
stačí štěstí málo, kapka rosy,
co si každý v hrudi nosí,
stačí úsměv, malý krůček,
z kapky rosy je potůček.
Milovat znamená své srdce dát,
milovat je nejen lásku brát.
Milovat je dívat se na hvězdné nebe,
lásko, já chci milovat jen tebe.
Přečteno 923x
Tipy 23
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nút, Oči, Bohém z Pernštejna, anatantal, Ztracená Tereza, bajli33, Meriel, NikitaNikaT., maliska, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)