Bumerang
Ješitnost rozštípla jej vedví,
nakřápla tím jeho ledví.
Proč se jenom tolik chvástá,
s arogancí si v tom bolu čvachtá?
Morálku si rovná na piedestal,
potápí se v rytmu spirál.
Ženám do srdce se vkrádá,
přes kroužky křížky čmárá.
Rozhodl se v lásku nevěřit,
už nehodlá své ego pokořit.
Komentáře (2)
Komentujících (2)