Jsi
Jsi
Láska co mě hřeje
Jsi
Kruh hozený do peřeje
Jsi
Polibek pro smutnou tvář
Jsi
Pravda kterou nezná lhář
Jsi
Síla která chrání
Jsi
Víla k zulíbání
Jsi
Potok v horké poušti
Jsi
Štěstí, co neopouští
Jsi
Ostrov v chladném moři
Jsi
Plamen, co věčně hoří
Jsi
Kvítek, co věčně kvete
Jsem
ten, kdo miluje Tě
Jsme
srdce, bez studu a bolu
Jsme
milenci, co navždy budou spolu.
Přečteno 843x
Tipy 11
Poslední tipující: Koskenkorva, Groovísek, Romana Šamanka Ladyloba, Beepat, pejrak, Maro Deives, bajli33, Bíša, Pája Black
Komentáře (1)
Komentujících (1)