Mé srdce věnované tobě
Anotace: Něžná jsou ústa, pokud se spojí
Bílý je sníh,
když chtějí to mraky,
mám upřímný smích,
chceš-li ho taky.
Něžná jsou ústa,
pokud se spojí,
krásná jsou místa,
která se zdvojí.
Zdravé jsou rány,
vždy když se zhojí,
odletí vrány,
jen jestli jsi mojí.
Průzračná voda,
co řekou se nese,
jak šťastná shoda,
že láskou se třese.
Přečteno 939x
Tipy 13
Poslední tipující: Liduška, BArBArKO, Bíša, bajli33, NikitaNikaT., Myrja, igniss, Holis, labuť, sondulacek
Komentáře (8)
Komentujících (8)