Láska zaspala
Anotace: věřím i v lásku, že bude k maní
Zaspala láska
na další chviličku,
vidíš v mých očích
tu blyštivou jiskřičku?
To odraz od slzy,
co značí ti mnohé,
jen city zamrzly
a pocity strohé.
Věřím však ve věčnost
a něžná přání,
věřím i v lásku,
že bude mi k maní.
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: bajli33, NikitaNikaT., Rošták Domča
Komentáře (1)
Komentujících (1)