Anotace: ...láska...? Nikdo ani neví, co to doopravdy je... ale každý ví, proč tolik ubližuje...
a kde je poezie holka? Bez rýmů, bez jakékoli zvukomalebnosti, bez metafor, prostě nic... Vidím v tom jen věty, které jsi potřebovala napsat, aby je každý viděl.
07.09.2008 00:29:00 | Anewue