Anotace: 5.9.2008
Miluji tě
a je mi divné,
že to říkám a
ty tu nejsi
Chtela bych ti moc podekovat, ze jsem si tuhle basnicku mohla zrovna dneska precist... Dodalo mi to silu... Nebudu to vysvetlovat, jen chci rict, ze je to moc hezky napsane a moc se mi to libilo...
Jeste jendou dekuju... Moc mi tahle basen pomohla...
05.09.2008 22:10:00 | Someday