Úsměv
Skrývám úsměv mezi řádky,
tam,
kde na něj nikdo nedosáhne.
Vrať se mi
alespoň mlhavou vzpomínkou zpátky
do míst,
ve kterých po tobě má duše prahne...
Kdy zbořím vřavu zdí, mých zábran a kdy úsměv mezi prokletými řádky...
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
Komentáře (0)