Tahle je moc hezka a proto za st. Mozna vim,proc te kazda moje basnicka dostane, treba proto, kdyz jsem si precetl tuhle tvoji,tak je na uplne stejne tema..a proto me dostala zase ta tvoje =)
08.09.2008 15:32:00 | Dreamer
Je mi stejně...za čtrnáct dní odjíždím na dlouho do zahraničí..a to vědomí že tomu člověku nebudeš chybět...a víš že on tobě ano,ačkoliv už se asi nevrátí...
06.09.2008 21:57:00 | bokken