Motýli v břiše
na křídlech tvojí vůně
vznáším
se do svých snů
přímo v lůně
záchvěvů
našeho srdce
prudce
se snáší
déšť vzpomínek
při kterých se člověk
usmívá
ať chce nebo ne
bývá
to jak motýli v břiše
žes přišel
cítím už dlouho předem
než staneš
________________přede mnou
Přečteno 577x
Tipy 26
Poslední tipující: Akrij8, hanele m., Iva Borecká, blue, GirlFromTheRain, okapovaroura, Lenullinka, Bíša, Someday, 0-0, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)