Nahořklá
Anotace: Každý den není posvícení.
Já bych ji chtěl, tu co se mi líbí,
ta zase kouká po těch jiných.
Snad, možná, prostě něco se slíbí
a tak rozšiřuji zástup těch druhých.
Vlak na odstavné koleji,
co smutně čeká až ho zapojí.
Řízek co se pálí v oleji,
tak kdy se to všechno zahojí.
Já doufám že slunce i pro mě svítí,
že láska je jak na louce kvítí.
Že pro všechny je tahle květena.
Vezmu kosu a půjdu na sena.
Komentáře (1)
Komentujících (1)