Anotace: ..člověk by měl jít za svým srdcem,ale někdy prostě musí jít tam,kde říká rozum.
Teda, ta je smutná, v tobě se ty pocity melou, viď. Krásně napsaná báseň.
11.11.2009 22:02:00 | Pevya
Moc pěkná a moc smutná... Vážně to tak muselo být...?
Díky za všechny komentáře :)
21.08.2009 23:16:00 | unstoppable
Ach ano, aj to se může stát, pro mne velmi silná, emoční... tak myšlenková a pocitová básenka, přeji mnoho štěstí, ale hlavně sil a pevný krok...
21.11.2008 21:19:00 | NikitaNikaT.
pro Adik29:Třeba tě v životě potká něco podobného(což ti určitě nepřeju) a pak pochopíš.Ty ten pocit máš po přečtení jen chvíli a já ho prožívám každou vteřinu několik měsíců.
21.09.2008 14:44:00 | Mraveneček
nemám slov nádhera, jen ty pocity co mám po přečtení tvé básně jsou všelijaké
19.09.2008 21:09:00 | Adik29