...určitě Láska je !!!...kdybychom tomu přestali věřit, nestálo by za to žít...možná ji však nehledáme tam, kde, bychom ji hledat měli... :-)
22.09.2008 12:43:00 | Lota
ne, ne, ne a ne! tohle mi nedělejte, zvládnu se zesmutnět i sama. je to hezké...:))
07.09.2008 01:53:00 | okousaná od světlušek